Доpогі Укpаїнці,Бyде біда і скоро п0чнеться..”:Читaти всім!Ватикaн нещ0давно ро3секретив третє і оcтаннє пророцтво фатіми , яке р03повіла Матір Божа дітям сто років тому

Третє і останнє пророцтво Фатіми – Будьте уважні.

(Сюор Люсія) “Коли світ попросив миру та безпеки та всього зла, він зробив це, раптове знищення нового Армагедону настало і все, що страждатиме”.

Коли земля більше не трясеться, ті, хто досі не вірить у Господа нашого, жахливо помруть… вітер принесе Всюди газ, віруси і воду… тоді сонце зійде … Багато хто може жити після цих катастроф… одного разу почали, вони не можуть дивитися поза дім з будь-якої причини, тому що Бог не хоче, щоб хтось з його дітей бачив, коли він карає цих грішників так, як вони страждають, і він не хоче, щоб вони бачили біль, який завдає цим поганим людям. ..

Ми повинні зрозуміти, що Бог дозволяє всьому цьому пройти, і ми повинні розуміти, що Бог покарає всіх тих, хто не слухав, що говорить цей текст, ось чому було викликано стільки паніки, тому що Бог випустить свій неконтрольований гнів і знайде все це хто ображає і знищує світ … Пам’ятайте Слово Боже – це не загроза, а добра новина.

Можливо Бог дозволяє йому бути таким, бо хоче врятувати всіх заради нього. Якщо ви читаєте це, скажіть щось. Вони кажуть, що кожен удар нашого серця – це Бог, який каже, що любить нас.

Ви коли-небудь переставали думати, скільки разів він сказав вам сьогодні? Якщо ви любите Бога, залиште амінь та поділіться у Facebook. Якщо вам соромно за Бога…

Пам’ятай, Бог сказав: Якщо ти відречешся від мене між людьми, то я відречуся від тебе! Амінь

????
❤️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *