Відразу після приїзду Зеленського в Бахмут в Кремлі “заявили”: “Наш Владімір Владіміравіч тоже пріежал на фронт”

Поїздка президента Володимира Зеленського в Бахмут, який зараз є найгарячішою точкою на лінії фронту, у Кремлі вже не знають, що вигадати напротивагу цій події. То ж у Москві вирішили заявити, що Путін вже нібито “їздив на фронт”.

Таку заяву зробив російський депутат від путінської партії “Єдина Росія” Андрєй Гурулєв. У Кремлі навіть вирішили підіграти таким заявам.

У Москві не можуть змиритися з поїздкою Зеленського

Уже не вперше поїздки Володимира Зеленського не дають спокою Москві, однак цього разу президент відвідав місто, яке є найгарячішою точкою на фронті. Окупанти намагаються захопити місто за будь-яку ціну, не шкодуючи нічого, зокрема живої сили. Та поїздка президента означає, що попри всі спроби та намагання, ворогу не вдається захопити місто, яке героїчно боронять наші воїни.

То у Кремлі вирішили створити фейк про те, що Путін теж їздив на фронт, мовляв, їхній диктатор не такий уже боягуз, який може відвідати хіба що Іран чи Білорусь. То ж Андрєй Гурулєв заявив, що кремлівський диктатор особисто відвідував “зону спецоперації”. Фантазія у депутата Держдуми доволі бурхлива, адже за його словами, диктатор “не тільки відвідав фронт”, але й “вислухав усіх командувачів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *