Під бій курантів росіян вітатиме “інша людина у костюмі” і повідомить громадян РФ про тимчасовий перехід влади до рук Ради безпеки. Причина – помилки у веденні “спецоперації” на території України та поганий стан здоров’я глави Кремля.

Російський журналіст Андрій Піонтковський прокоментував відмову Путіна виступати перед Федеральними зборами.

Телеведуча запитала відомого публіциста, як можна трактувати скасування щорічного виступу глави Кремля перед Федеральними зборами і чому це сталося. Відповідь Андрія Піонтковського виявилася короткою і несподіваною.

Ведуча уточнила, якщо для Путіна подібний публічний виступ можливість підвищити свій рейтинг в очах росіян, то чому цього року він вирішив цього не робити.

На почуте російський політолог відповів так: “Це мовчання це визнання – поразки. У нього немає жодної гарної новини. Йому нема чого сказати, але е один формат, від якого йому неможливо відмовитися – новорічне привітання “великого” російського народу”.

Андрій Піонтковський вирішив пофантазувати, припустивши, яким може стати виступ президента РФ у новорічну ніч. І тут російський опозиціонер озвучив свій “варіант різдвяного подарунка”.

Російський публіцист вважає, що нехай невелика, але існує ймовірність такого розвитку подій, коли замість Путіна під бій курантів вийде вітати росіян “інша людина у суворому костюмі” і повідомить громадян РФ про тимчасовий перехід влади до рук Ради безпеки. Причина – помилки у веденні “спецоперації” на території України та поганий стан здоров’я глави Кремля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *