Горіло і детонувало чотири години: ЗСУ в районі Маріуполя вдарили по складу з ракетами для ППО – свіжі кадри.

У Маріуполі та районі від ночі лунають вибухи — зафіксували щонайменше два влучання в Мелекіному. Також працювало ППО у кількох районах Маріуполя.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

“Мелекіне Маріупольського району. Бавовна. Щонайменше два “прильоти”: с. Мелекіне по складу окупантів неподалік АЗС та колишнього магазину “Скорпіон”. Так званий Другий спуск Мелекіне (вул. Безуха с. Білосарайська коса) по базуванню окупантів. Попередньо в пансіонаті “Светлана”, але дані уточнюємо”, — написав він.

За даними радника, вибухи у Маріуполі та районі лунали з 3:35 до 4:15 11. Також він зазначив, що повідомлялось про звуки вибухів та роботу ППО в Мангушському районі (частина Маріупольського), та в Приморському, Центральному та Кальміуському районах міста. А в Лівобережному районі зафіксували базування ППО в районі шлакової гори.

“Окупаційні моніторингові пабліки повідомляли про 70+ дронів в бік Маріуполя та на Ростов через Маріуполь”, — розказав Петро Андрющенко.

За уточненими даними радника мера, у Мелекіному було влучання в склад з боєкомплектами, де й відбувалась детонація з 3:40 до 5 ранку. Також було влучання у дві бази відпочинку з окупантами — там є загиблі та поранені.

“Село та траса перекрити поліцаями та військовими. Швидка допомога вивозить без зупинку. Кількість виведених з ладу окупантів за даними наших джерел сягнула за 20”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *