У ЦІ ХВИЛИНИ! ТЕРМІНОВЕ звернення путіна до росіян, після масового обстрілу москви! Гляньте, який наказ віддав через обстріл..

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував 10 вересня масовану нічну атаку українських безпілотників на регіони РФ.

За словами представника Кремля, удари по житлових кварталах ніяк не можна асоціювати з воєнними діями.

«Це вороги. Ми повинні продовжувати військову операцію для того, щоб убезпечити себе», — додав Пєсков.

Слідчий комітет РФ кваліфікував нічну атаку безпілотників на російські регіони як теракт. Як повідомлялося раніше, у ніч на 10 вересня над територією РФ знищили і перехопили 144 українські безпілотники . У підмосковному Раменському було пошкоджено багатоквартирний будинок. Загинула 46-річна жінка, троє людей госпіталізували. Пошкодження отримали понад половина квартир у під’їзді.

Атака у Москві та Підмосков’ї

О 02:32 мер Москви Сергій Собянін заявив, що російська ППО буцімто збила безпілотник, який летів на Москву, в міському окрузі Люберці. 

“На місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань і постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події”, – написав він. Play Video

Невдовзі Собянін також повідомив про нібито збиття трьох БПЛА в Раменському міському окрузі, чотирьох – в Подільському та двох у міському окрузі Домодєдово. За його словами, усі безпілотники летіли на Москву. 

Крім цього, у мережі ширяться фото та відео пошкоджених будинків у Московській області. Також нібито є постраждалі.

Робота аеропортів 

Зазначається, що внаслідок атаки безпілотників аеропорти “Шереметьєво”, “Домодєдово”, “Внуково” і “Жуковський” припинили свою роботу. 

Так, понад 30 міжнародних та внутрішніх авіарейсів затримані в аеропорту “Внуково” на тлі відбиття атаки БПЛА на Москву, шість з них скасовано. Серед прибуваючих рейсів у “Внуково” в той же тимчасовий проміжок було затримано 13, скасовано 2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *