А це вам “відповідь” за сьогоднішній Харків! В Москві та околицях такий “прильот”, якого не було з початку вій-ни. Відео

Вибухи накрили російський Бєлгород, Москву та околиці і спричинили серію руйнувань, місцеві ЗМІ повідомляють про поранених.

У російському Білгороді пролунала серія потужних вибухів, місцеві жителі повідомляють про пошкодження житлових будинків, магазинів та автомобілів на стоянках міста. У соціальних мережах з’явилося кілька відео, на яких звучить сирена та видно панораму міста, з різних частин якого вгору піднімаються стовпи диму. Кадри публікує Telegram-каналУкраїна 365“.

У Москві дрони атакували НПЗ, почалася сильна пожежа

На знімках також видно пошкодження житлових будинків з вибитим склом і пробитими дахами. Місцеві Telegram-канали повідомляють про поранених. Також повідомляється про нічний обстріл міста, внаслідок якого пошкоджено будівлю однієї з торгових точок. Передплатники показують фото наслідків.

Губернатор Тверської області Ігор Руденя заявив, що в районі Конаково протиповітряна оборона збила п’ять безпілотників. За його даними, постраждалих внаслідок атаки немає.

Утім, за повідомленнями російського телеграм-каналу Baza, територія навколо Конаківської ГРЕС оточена. Дороги перекрила поліція.

Пожежа на Конаківській ГРЕС у Тверській області

У підмосков’ї ціллю атаки стала Каширська теплова електростанція, що розташовується на березі Оки в місті Кашира. Місцева влада відзвітувала про 5 збитих у підмосков’ї дронів.

У Тверській області рф влада заявила про атаку п’яти безпілотників “в районі Конаково”, де розташовується Конаківська теплова електростанція.

В Москве зафиксирована атака беспилотника: новые подробности

Один дрон долетів до міста і був збитий у районі московського нафтопереробного заводу, у районі Капотня. В результаті, за словами місцевих ЗМІ, виникла пожежа.

Росіяни вважають, що вибухи, що прогриміли, є відповіддю України за обстріл Харкова, який знаходиться всього в 50 км від Білгорода.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *