❗️ Підтpимка, звідки не чекали! Ви тільки пoгляньте що зpобили воpожі Ка-52М Фото. Деталі

Російські військові ніколи особливо не відрізнялися розумом та кмітливістю, і війна в Україні вкотре це підтвердила.

Та й люди, які перебувають у лавах армії росії, не мають нічого святого

Війна в Україні триває понад два роки, і за цей час багато трапилося. Були перемоги та поразки, втрати та здобуття, зльоти та падіння. Ми всі стали сильнішими, мужнішими та витривалішими, на відміну від окупантів.

Зокрема, в армії ворога все частіше одні підрозділи обстрілюють інші – так званий “friendly fire”, який демонструє всю абсурдність цієї війни та некомпетентність російського керівництва.

Наприклад, нещодавно російський Ка-52М знищив колону військ російської федерації швидше за все разом з екіпажем. Докладніше про це інформує Telegram-канал Труха.

Повідомляється, що російські пропагандисти публічно повідомили, що ця колона належала українським захисникам, які зараз проводять спецоперацію на території Курської області російської федерації.

Військори заявили, що російські льотчики розгромили українську колону. Зважаючи на все, військові переплутали та рознесли своїх же побратимів.

Подібне явище дуже часто трапляється в російській армії, це не перший випадок і, швидше за все, не останній.

Однак глибинному народу росії так само як і керівництву російської держави, необхідна уявна перемога для красивої картинки, а тому вони видають бажане за дійсне, ризикуючи життями своїх співгромадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *