Розвод століття! Галкін завів роман з відомою українкою, Пугачова не може це пробачити і покидає його

Повідомляють, що молодий чоловік почав залицятись до красивих дівчат. Ходять чутки, що Максим Галкін вже кілька років ходить “наліво”, а Пугачова навіть і не підозрювала, передає Корупція.Стар

Гуморист був помічений у товаристві тендітної моделі з Харкова. Однак, Галкін заперечує, що у нього був інтимний зв’язок з молодою дівчиною. Максим всіх переконує, що вона його подруга і він підтримує починаючу зірку в столиці.

Кореспондентам eurosmi.ru вдалося з’ясувати, що Алла з Максимом сильно посварилися через модель. Пугачова не вірить своєму чоловікові, вона впевнена, що він зрадив її. Галкін намагався переконати Примадонну в зворотному, але вона його не слухала.

Подружжя остаточно посварилося і зараз не спілкується. Джерела повідомляють, що журналісти хотіли взяти у знаменитостей інтерв’ю, чекаючи їх біля готелю.

Пугачова була така засмучена, що не хотіла ні з ким говорити. Вона лише сказала, що розчарована в коханій людині, їй ніхто не завдавав стільки страждань.

Раніше Барановська була одружена з відомим російським футболістом Андрієм Аршавіним, з яким прожила більше 9 років.

Instagram baranovskaya_tv

Instagram baranovskaya_tv

РосЗМІ назвали ймовірну “причиною” розлучення співачки Алли Пугачової і гумориста Максима Галкіна молоду дівчину Юлію Барановську, з якою у Галкіна нібито кілька років триває роман.

33-річна Юлія Барановська – зірка топових російських телеканалів, серед яких “Перший канал” ТНТ і “Росія-1”. Дівчина є активним користувачем Instagram, завдяки чому всі, хто стежить за подіями шоу-бізнесу, змогли дізнатися, як виглядає нова “пасія” Галкіна.

Instagram baranovskaya_tv

Instagram baranovskaya_tv

Instagram baranovskaya_tv

Instagram baranovskaya_tv

Instagram baranovskaya_tv

ДЖЕРЕЛО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *