Маша Єфросиніна послала в ср@ку ветерана ЗСУ Олександра Терена: Знецінивши і обсміявши його травму

Шоувумен Маша Єфросиніна зізналась, як їй вперше розбили серце, а ветеран війни Олександр Терен Будько лише розсміявся та пожартував

В мережі вийшов другий випуск YouTube-проєкту “Квиток на Марс”. Його авторка, шоувумен, громадська діячка Маша Єфросиніна запросила в студію нового героя шоу “Холостяк”, ветерана війни Олександра Терена (Будько). У відвертій розмові про важливі моменти свого життя розповідав не тільки захисник нашої країни, але й уродженка окупованого Криму.

Єфросиніна згадала про своє перше кохання. Про нього вона не раз згадувала раніше, але так детально не розповідала. Щоправда, новоспечена зірка телебачення не перейнявся історією Маші, через що шоувумен порадила дещо майбутнім учасницям шоу “Холостяк”.

Першу любов Єфросиніна зустріла в школі в Керчі. З хлопцем, ім’я якого вона ніколи не називала, спочатку дружила. А потім між ними виникло кохання. Це був 10-11 класи. Єфросиніна, розповідаючи про це Терену, зауважила – вона з тих щасливих дівчат, яким пощастило з першим коханням. За словами Маші він обережно ставився до неї, як молодої жінки. Вже на початку цієї історії ветеран війни почав жартувати, мовляв, чи не разом вони й досі, але як друзі.

“Ми досліджували природу жінки та чоловіка. Ми разом відкривали шлях до великого сексу. Але оральний досліджували, давай так. Це інше. Він мене зберігав. Я була закохана і вірила, що вийду за нього заміж. Потім він мене кинув і назвав мене жирною (тут Терен починає гучно сміятися. – Ред.). Через студентство ми поїхали по різних країнах, вступили в університети і пообіцяли одне одному, що рік провчимося (Терен знову перебиває та згадує Грецію. – Ред.), а потім вирішимо, хто до кого переводиться. Або я до нього, або він до мене”, – зізналась Маша.

Єфросиніна отримала золоту медаль у школі та вступала до Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, інститут філології за спеціальністю “перекладачка з англійської та іспанської мов”.

“І я приїхала до нього подивитися цей університет. Ми ночували вдвох і вирішили, що в нас має статися перший секс (тут Терен усміхається та каже, що напевно в нього вже він був. – Ред.). Зі мною ні. Може в нього і траплявся. І я приїхала, десь 8-9 місяців ми не бачились. я набрала вагу, кілограмів 6 можливо. Він мене роздягнув і сказав: “Боже, яка ти стала товста. Мені не подобається”. Так і закінчилося моє кохання. І наділило мене травмою зайвої ваги на багато років”.

Маша продовжила розповідати, що вона лежала голою і почувала себе просто жахливо. В цей момент її перебив Терен: почав сміятися та сказав не дуже розбірливо фразу. На цьому Єфросиніна зупинилась.

“Я зрозуміла. Дівчата, хто буде змагатися за його серце знайте: він не емпат. Ти зараз знецінив та обсміяв мою травму. Все”, – заявила Маша.

Терен не оцінив зізнання Єфросиніної. Скриншоти: YouTube
Терен не оцінив зізнання Єфросиніної. Скриншоти: YouTube

На що Терен продовжив жартувати і звернувся до першого кохання Єфросиніної, аби той написав шоувумен та вибачився. В Маші також була відповідь.

“Іди в сраку. По-перше, він не дивиться це. А по-друге, він м0скаль. Бог беріг, то я так само собі кажу”, – підсумувала Маша.

Про Олександра Терена

Про участь ветерана війни в шоу телеканал “СТБ” оголосив 13 травня, коли Олександру виповнилось 28 років. Символічно, цей сезон став 13-м. Він вийде в ефір вже цієї восени, а заявки можна відправляти вже зараз.

В перший день повномасштабної війни пішов добровольцем захищати країну від окупантів. За пів року став командиром взводу 49-го окремого стрілецького батальйону “Карпатська Січ” з позивним “Терен”. 24 серпня 2022-го під час боїв в Харківській області зазнав важкого поранення, втративши обидві ноги у селі Дмитрівка. Втрата кінцівок, протезування і складна реабілітація не зупинили Терена на шляху до своїх мрій.

Ветеран російсько-української війни є призером міжнародних змагань “Ігри нескорених”, співавтором та ведучим YouTube-проєкту “Відвал ніг, або All інклюзив”. Про захисника України зняли фільм “Перший ряд” (Front Row).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *