Ще годину назад в цих казармах перебували військові, але 15 хв тому туд прилетіло – в живих не залишисвся ніхто

Командний пункт виконував функції управління підрозділами, які беруть участь у наступальній операції на Вовчанську, Харківській області.

Російські джерела повідомили перші подробиці  удару української військової авіації по командному пункту 6-ї загальновійськової армії у Білгородській області.

Ракетного удару по командному пункту (в/ч 31807, Ленінградська обл.) було завдано. Російський Telegram-канал ” Досьє Шпигуна ” опублікував фотографію зруйнованої будівлі, яка отримала тяжкі пошкодження. В даний час вісім офіцерів армії вважаються зниклими безвісти: ймовірно, всі вони загинули.

Удар ЗСУ по командному пункту 6-ї армії РФ у Білгородській області: 8 офіцерів загинули, штаб зруйновано

Командний пункт було розгорнуто на базі відпочинку “Нежеголь” , що належить Білгородському державному університету, поблизу населеного пункту Шебекіно, Білгородська область.

Командний пункт виконував функції управління підрозділами, що беруть участь у наступальній операції на Вовчанську , Харківській області.

Варто зазначити, що база відпочинку “Нежеголь” фігурувала у “списках цілей” ЗСУ, про що розвідка попереджала управління 6-ї армії як мінімум за тиждень до удару. Однак жодних контрзаходів не було.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *