Таємнuцю відкрuто: Марічка Яремчук вuклала фото з новонародженою донечкою👶, на якій вuдно татуся дuтuнкu. Нuм вuявuвся…

У Мережі також розсекретили стать дитини артистки.

Українська співачка Марія Яремчук вперше стала мамою.

Принаймні саме так стверджують ЗМІ. Як йдеться в ЖВЛ, спочатку в Мережі поширилося відео, на якому зображена жінка, зовні неабияк схожа на Марію Яремчук. Ролик нібито був розміщений на закритій сторінці виконавиці в Instagram, доступ до якої мають лише її близькі та рідні. На відео жінка йшла та демонструвала свій помітно округлий животик.Play Video

Кадр із випуску ЖВЛ / © скриншот з відео
Кадр із випуску ЖВЛ / Фото: скриншот з відео

Згодом у сюжеті ЖВЛ повідомили, що, за даними ЗМІ, співачка нібито вже народила. Виконавиця стала мамою ще 8 травня. Подейкують, що у співачки народився хлопчик.

Зазначимо, про життя Марії Яремчук мало що відомо, вона не з’являється у соціальних мережах та не ділиться жодними подробицями. Також невідомо, чи дійсно артистка народила та хто ж міг стати батьком первістка.

Окрім того, Марія Яремчук взагалі не з’являється на сцені і зникла з шоубізнесу, пояснивши це тим, що боїться публічних виступів. Щоправда, минулого року артистка з’явилась на “Євробаченні”, коли конкурс проводився у Великій Британії від імені України.

Нагадаємо, на народження третьої дитини нині чекає співачка Джамала. Раніше артистка розсекретила, коли хлопчик з’явиться на світ та чи обрала вже ім’я для сина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *