Це найкраща ранкова звістка! Наразі можна з деяким полегшенням видихнути… На Харківському напрямку ворога розбито в хлам!

Харківщина! Наразі можна з деяким полегшенням видихнути… На Харківському напрямку ворога розбито в хлам!

Третя штурмова бригада ЗСУ “Азов” розбила колону техніки та піхоту окупантів, які намагалися здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє прес-служба бригади. Як це відбувалось, можна подивитись на відео за цим посиланням:

Підрозділи /// штурмової бригади разом із підрозділами 66-ї механізованої та 77-ї десантно-штурмової бригад ЗСУ знищили російську колону бронетехніки та піхоту за допомогою дронів та артилерії.

Підрозділи Третьої штурмової по-тихому передислоковувались на Харківський напрямок ще з Великодня (5 травня). Перекинуті підрозділи Третьої штурмової разом із вже розгорнутими на Харківському напрямку силами повинні стабілізувати становище та зміцнити оборону, не допустивши прориву окупантів.

Для координації підрозділів та налагодження належної оборони на Харківському напрямку Генеральний штаб ухвалив рішення про заміну командувача оперативно-тактичного угрупування Юрія Галушкіна. На цю посаду призначили заступника начальника Генштабу, бригадного генерала Михайла Драпатого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *