Найважча мати у світі! Якою вона була і якою стала

Донна Сімпсон, найважча мати у світі, що важить 600 фунтів, зазнає значних змін у способі життя. Одного разу вона заробила гроші, дозволивши людям на жирність дивитися, як вона їсть онлайн, споживаючи 15 000 калорій на день

Після того, як наречений, який заохочував її набирати вагу, кинув її, Сімпсон вирішила перейти на більш здорову дієту та режим фізичних вправ. Вона прагне скинути 230 фунтів, більше третини ваги свого тіла, через відповідальність за своїх дітей. Вона визнає, що покладатися на те, що її діти опікуватимуться нею, несправедливо.

Сімпсон, яка колись прагнула стати найтовшою жінкою у світі, вже схудла на 60 фунтів і планує скинути ще 170 фунтів, досягнувши цільової ваги 370 фунтів.

Descrición da foto non dispoñible

Мотивація

Мотивація Донни Сімпсон до збільшення ваги є складною. Вона заявляє, що прагне стати «богинею ожиріння» і вважає, що прийняття її тіла допоможе іншим жінкам подолати сором за зайву вагу.

Спосіб життя

Донна відома своїм унікальним способом життя. Вона створила веб-сайт, де її прихильники-чоловіки платять за те, щоб спостерігати, як вона їсть фаст-фуд. Донна також стежить за суворою дієтою, яка в основному складається з висококалорійних продуктів, таких як піца, гамбургери та картопля фрі.

Медичні наслідки

Ожиріння Донни Сімпсон пов’язане з численними медичними проблемами, включаючи діабет 2 типу, високий кров’яний тиск і проблеми з диханням. Вона також має труднощі з пересуванням і залежить від інвалідного візка для транспортування.

Сім’я

У Донни Сімпсон двоє дітей: 14-річний син і 3-річна дочка. Вона народила свою наймолодшу дитину в 2010 році, коли важила 241 кг. Донна стала найтовстішою жінкою-матір’ю в світі.

Рішення Сімпсона збіглося зі злетом Сюзанни Еман, 32-річної моделі великих розмірів, що прагне подолати позначку в 1000 фунтів. Тим не менш, Сімпсон залишається енергійною і стверджує, що її світовий рекорд Гіннеса як «Найважча мати у світі» заснований на її вазі під час пологів, у той час як рекорд Еман інший

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *