Це зрада! Зроблено навмисно! Стало відомо хто з країн поставив найнижчі і відповідно найвищі бали Україні та alyona alyona і Jerry Heil у фіналі

Дует від України посів третє місце.

ЩО ПРО ЦЕ ВІДОМО?

Представниці України – дует alyona alyona & Jerry Heil вкотре вразили єврофанів потужним виконанням пісні “Teresa & Maria”. За результатами голосування глядачів та журі, українки посіли третє місце, набравши 463 бали.

Однак не усі оцінили виступ співачок. Професійні судді Португалії, Сан Маріно, Мальти, Албанії, Іспанії, Німеччини, Вірменії, Словенії, Італії оминули увагою пісню “Teresa & Maria”. Натомість речники Чехії та Молдови оголосили про “12 балів для України”.

У шведському місті Мальме відгримів грандіозний фінал міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2024”, де перемогу здобула Швейцарія.

Україну цьогоріч представляв дует співачок alyona alyona і Jerry Heil, які у фіналі виконали конкурсний трек Teresa & Maria. Артисткам вдалося вибороти третє місце на “Євробаченні-2024”.

Цьогоріч журі не надто були щедрими на оцінки для українців. Заповітну 12 Україна отримала лише від Чехії та Молдови. Усього від суддів співачкам вдалося вибороти 146 балів та посісти п’яте місце.

А от глядачі були більш щедрими на оцінки. Вони віддали alyona alyona і Jerry Heil 307 балів. У сумі Україна отримала 453 бали. Це допомогло виконавицям потрапити на третє місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *