За лаштунками Євробачення була неймовірна атмосфера під час виступу alyona alyona та Jerry Heil. Відео

Jerry Heil та alyona alyona вже виступили у фіналі Євробачення-2024 під 2 порядковим номером. Тим часом за лаштунками панувала неймовірна атмосфера.

Журналістка 24 Каналу перебуває у самому серці цьогорічного Євробачення-2024. Сьогодні, 11 травня, 25 учасників виступлять на сцені грандіозного фіналу.

Атмосфера під час виступу представниць України

Україна вже представила свою пісню та номер для музичного конкурсу. alyona alyona та Jerry Heil вже запалили сцену Євробачення з піснею Teresa & Maria.

У медіацентрі, де зібралися журналісти з багатьох країн, під час виступу представниць України панувала неймовірна атмосфера. Помітно, що багато хто вболіває за alyona alyona та Jerry Heil та є фанатами їхньої конкурсної пісні. Люди підтанцьовували та підстрибували, обгорнувшись українським стягом.

Атмосфера у медіацентрі: ексклюзивні відео з Мальм

Як виступили та яке місце в alyona alyona та Jerry Heil

За останніми даними, лідером прогнозу букмекерів залишається молодий виконавець з Хорватії Baby Lasagna — він бореться за перемогу з піснею Rim Tim Tagi Dim. Його ймовірність перемогти складає 45%, тоді як за годину до початку великого фіналу була на рівні 46%.

Другу сходинку посідає ізраїльтянка Еден Голан — їй пророкують 22% ймовірності перемогти, тоді як за годину до фіналу букмекери давали їй 20%. Підтримка Голан зросла після виступу у півфіналі, хоча були і невдоволені єврофани — критикувати її за тісний зв’язок з Росією, а також європейський мовник EBU погрожував дискваліфікацією через натяки в композиції на вторгнення ХАМАС в Ізраїль — пізніше Голан змінила текст конкурсної пісні.
 

Трійку лідерів у букмекерському прогнозі закриває Швейцарія. Раніше Nemo був безумовним фаворитом і з великим відривом від конкурентів займав перше місце, однак зараз він на третьому з 13% ймовірності перемогти.

Четверту сходинку посідає виконавець з Ірландії Bambie Thug, який представлений на конкурсі з піснею Doomsday Blue, п’яту — Slimane з Франції з піснею Mon amour. Їхні шанси на перемогу складають 5% та 4% відповідно.

Після виступу у фіналі Євробачення 2024 шанси alyona alyona та Jerry Heil на перемогу не сильно змінилися — останні кілька днів вони посідали шосту сходинку в букмекерському рейтингу. Станом на зараз вони там і залишаються з 2% ймовірності перемогти.

Постановницею номера для представниць України стала кліпмейкерка зі світовим іменем Таню Муіньо. Кожна деталь особлива та має свій символ.

Першою на сцену вийшла Jerry Heil, навколо якої розлилось “джерело”. Пізніше виконавиця підійнялась на гору, а позаду неї світилися оранжеві софіти. Наступною з темряви ефектно з’явилась alyona alyona та зачитала реп. Потім дівчата об’єдналися, а наприкінці номеру вони лягли на підлогу. Там було зображення інших жінок-дів, адже саме їм присвячена пісня Teresa & Maria.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *