Розпочнеться з хвилини на хвилину: Рф починає завдавати удари “Калібрами”, на кораблях завантажено 50 ракет, — Гуменюк

Попри те, що російські війська контролюють лише частину Чорного моря, у них залишаються ракетоносії із завантаженими ракетами “Калібр”, які країна-агресор рф може використати для нового масованого удару. Про це розповіла спікерка оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк у коментарі “Апостроф TV” 3 квітня.

Попри те, що росіяни не можуть активно діяти в акваторії Чорного моря, в базах у них усе одно стоять уже завантажені “Калібрами” ракетоносії. Небезпека залишається високою. Завантажено 50 ракет.

Гуменюк розповіла, що загальна кількість ракетоносіїв росіян становить дев’ять одиниць, включно з надводними й підводними кораблями.

З огляду на те, що протягом останнього місяця противник двічі виводив ракетоносії на бойове чергування перед масованими дроновими атаками, окупанти можуть застосувати їх у будь-який момент, заявила спікерка ОК “Південь”.

Вона також додала, що росіяни виводили саме підводні ракетоносії, це свідчить про те, що вони побоюються ударів українськими морськими дронами й БПЛА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *