Штори пошарпані, шпалери старі»: як Сосєдов живе зі своєю мамою

Ремонт у квартирі Сергія востаннє робився мабуть ще за часів СРСР. Про це явно говорять шпалери та меблі тих часів, старі штори, яким явно не завадить гарна хімчистка.

Сергій Сосєдов добре відомий на пострадянському просторі. Будучи критиком, він дозволяє собі досить різкі висловлювання і оцінює як музику, а й зовнішній вигляд і публічні висловлювання відомих людей. Для Сергія характерна прямолінійність, він не намагається робити реверанси у бік відомих людей, а каже, як є, за що й набув популярності серед глядачів.

Суседов дуже рідко розповідає публіці про своє особисте життя і майже не публікує особисті фото, обмежуючись робочими та офіційними знімками. Нещодавно на його сторінці все ж таки з’явилося фото, яке Сергій зробив у себе вдома, живе критик у звичайній квартирі разом із літньою мамою.

Сосєдов не приховував, що в нього звичайний будинок без дорогого ремонту, простота його ніколи не бентежила.

На фото можна помітити, що ремонт у квартирі Сергія востаннє робився ще за часів СРСР. Про це явно говорять шпалери та меблі тих часів, старі штори, яким явно не завадить гарна хімчистка. За Сергієм видно полки, заповнені книгами.

Для фанатів критика такі скромні умови життя зірки стали справжнім шоком, адже коли йдеться про публічних людей, усі звикли, що вони оточують себе атмосферою розкоші та багатства. У той же час скромність Сергія змусила багато його фанатів полюбити критика ще більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *