Батько просuв щоб я вам це nовідомив! Сьогодні на nохороні батька, сuн зробuв дуже важлuву заяву. Всі зіркu шоубізу, які булu прuсутні не моглu nовірuтu очам. Відео

У Києві в Національній філармонії 12 січня попрощалися з народним артистом України Віталієм Білоножком, який помер від зупинки серця за три дні до цього. Співака провели в останню путь оплесками.

Коли труну виносили з зали, сімʼя виконавця та його колеги ледь стримували сльози. Артиста, як стало відомо кореспонденту OBOZ.UA, поховають на Байковому кладовищі.

Крім того, прийшли на прощання сини Віталія Білоножка – Георгій та Євген, а також онук Віталій.

Рідні прощаються з Білоножком

фото: Станіслав Груздєв, glavcom.ua

Старший син Білоножка – Георгій та онук – Віталій

Церемонія прощання тривала понад три години. За цей час до Світлани Білоножко, дружини покійного, його сина та внуків підійшли десятки людей.

Віталія Білоножка провели в останню путь оплесками: стало відомо, де поховають артиста

Серез них: військові, шанувальники та колеги зірки. Біля труни стояли вінки зі стрічками “Від сімʼї Ротару” та “Від сімʼї Лободи”.

У філармонію прийшли Іво Бобул, Надія Шестак, Влад Дарвін і Тарас Петриненко з дружиною, Володимир Талашко, Павло Зібров, композитор Олександр Злотник, актор Петро Мага, співачка Алла Кудлай і Ауріка Ротару, Надія Шестак і актор Дмитро Лінартович.

Віталія Білоножка провели в останню путь оплесками: стало відомо, де поховають артиста
Віталія Білоножка провели в останню путь оплесками: стало відомо, де поховають артиста

Колишній патріарх Української православної церкви Київського патріархату (УПЦ КП) та почесний патріарх Православної церкви України (ПЦУ) Філарет прийшов ушанувати Білоножка. Він відспівав артиста й помолився. Більше про церемонію прощання – читайте в нашій онлайн-трансляції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *