13-річний підліт0k збудував на задньому дворі свій власний міні-будиноk, заглянувши в нього, ви будете в захваті… (ВІДЕО)

Цей талановитий і енергійний підліток побудував свій власний будиночок на задньому дворі.
Вартість проекту його мрії склала близько $ 1,500 доларів і тепер Люк живе в своєму власному маленькому котеджі.

Зайдіть і подивіться, як він виглядає всередині.
Я можу з упевненістю сказати, що Люк не схожий на своїх однолітків. У сучасному світі підлітки захоплені різними гаджетами, iPad, смартфонами і X-Box, а цей молодий чоловік знайшов більш «старомодний» спосіб зайняти себе. На своєму каналі YouTube Люк розповів, що бажання побудувати невеликий будинок виникло минулого літа через нудьгу.

Йому було потрібно близько року, щоб зібрати гроші і матеріали, необхідні для будівництва будинку. Люк косив галявини, збирав кошти в інтернеті і знаходив сусідів, які потребують будь-якої допомоги, щоб заробити гроші.

Близько 75 відсотків матеріалів при будівництві були використані повторно.Так, багато речей Люк знайшов у будинку своєї бабусі, а вхідні двері йому подарував друг дядька.
У будинку площею трохи більше 8 квадратних метрів, довжиною 3 метри і шириною 1,70 метра є електрика, але немає води, сантехніки та ванної … поки.

Втілити мрію в реальність, як у фінансовому плані, так і в будівництві, Люку допомогли його батьки.
«У дитини був шанс зробити щось більше, ніж грати у відеоігри або займатися спортом» – сказав Грег в інтерв’ю «The Des Moines Register». «Це стане в нагоді йому в житті».
Будинок є справжнім втіленням мрії підлітка, оазисом, де він може розслабитися і провести свій особистий час. У ньому є мікрохвильова піч, телевізор і другий поверх з ліжком.
Ззаду будинку є барбекю і клумба з квітами.

У новому будинку Люк зазвичай робить домашнє завдання після школи і спить кілька ночей на тиждень.

«Я хочу показати іншим підліткам, що можна зробити в нашому віці» – говорить він в одному зі своїх відеороликів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *