«Ми з Володимиром в ш0ці»: Олена Зеленська показала бойфренда 19-річної доньки

Перша леді України Олена Зеленська вперше розповіла, що її 19-річна дочка Олександра почала зустрічатися з хлопцем. За словами дружини українського лідера Володимира Зеленського, для студентки це перше в житті кохання.

Батьки доволі стресово зустріли цю новину і досі з обережністю слідкують за стосунками спадкоємиці. Про це Олена Зеленська розповіла в подкасті Economist.

Про 19-річну дочку президента України відомо дуже мало. Вона не веде соцмережі та не зʼявляється на публіці, тому про життя Олександри Зеленської суспільство дізнається лише зі слів її батьків.

На сторінці навчального закладу 26 вересня з’явилося повідомлення про спортивно-туристичному зльоті школярів – активному подію, для якого вчителя готують дітям вправи, ігри, квести і випробування.

— Вона зустріла свого хлопця. Перше кохання. Тепер ми стресуємо від усвідомлення того, що твоя маленька дівчинка більше не маленька дівчинка. Тож життя триває, – коротко розповіла перша леді.

На запитання ведучої, чи приємно спостерігати за першими стосунками дочки, Олена Зеленська заявила, що це викликає більше хвилювань, ніж радості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *