О 1-й ночі! Розніс Зеленську – ви БУДЕТЕ відповідати за “шашлики”. Поки люди гuнулu – ви просто втекли, народ про все дізнається, рано чи пізно. Відео

Чужа агресія не зробить нас жорстокими, бо ми тримаємося за людські цінності – сказал а Олена Зеленська в інтервю Американським ЗМІ! Саме ці слова прокоментував експолітик Борислав Береза (відео можна переглянути нижче, прокрутіть)

Хороші слова. Красиві слова. Правильні слова. Але в мене є запитання:

А те, що за шашлики ніхто не вибачився – це про які людські цінності?

А те, що евакуацію не оголосили – це про які людські цінності?

А те, що друг президента Баканов уникнув відповідальності – це про які людські цінності?

А те, що по команді з ОП за мною слідкували українські спецслужби після мого виходу з Ірпіня, а коли я поїхав до сім’ї у Трускавці, то шоу зробили – це про які людські цінності?

А те, що міністра оборони Андрія Тарана, після його саботування закупівлі снарядів, зброї та зриву ракетної держпрограми відправили послом і Словенію – це про які людські цінності?

А те, що Олесю Ілащук, після ведення курсів по виконанню мінету, відправили послом до Болгарії – це про які людські цінності?

А яйця по 17 гривень під час війни і те, що МО під керівництвом Резнікова не замовляло у Укроборонпрома жодного FPV-дрона – це про які людські цінності?

Можу багато ще пригадати. І це станеться згодом. Але і про людські цінності не треба…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *