Ось як виглядає та найкрасивіша дівчинка в світі зараз. Час летить безповоротно! Найкрасивішою дівчинкою в світі була названа настя з росії Ти найкрасивіша дівчинка в світі

Чи знав ти, що найкрасивішою дівчинкою в світі за версією Daily Mail назвали Христину Пименову родом з Росії? Я на 90% впевнена, що кожен з нас хоч раз в житті бачив фотографії цієї блакитноокою дівчинки, ласкаво названої одним іменитим виданням «російським ангелом».

Народилася красуня в 2005 році в столиці Російської Федерації. Її батько – відомий футболіст Руслан Піменов, а мати Гликерия – домогосподарка, колишня модель. Саме вона одного разу відправила фото звий доньки в модельне агентство President Kids, коли дівчинці було всього три роки. З тих пір почалася зіркова кар’єра малятка.

Гликерия часто розповідає, що, коли Крістіна була маленькою, сторонні люди, особливо за кордоном, підходили до неї з питанням, чи не знімається чи її крихта в кіно і рекламі.

Після того як Христину привели в студію, багато хто помітив, як природно поводиться дівчинка перед камерами, як завмирає в очікуванні ідеального кадру. Фотографи відзначали, що у дитини якась вроджена фотогенічність.

Фешн-блогери навперебій пишуть, що у дівчинки досконале обличчя, досконала міміка і пози, таким чином, її сміливо можна назвати «леді \u200b\u200bдосконалість». Незважаючи на свій юний вік, дівчинка вже встигла попрацювати з Armani Junior, Prada, Burberry і Silvian Heach, а також стати обличчям торгової марки Kinder в Росії.

на наразі Христина явлется однією з найбільш затребуваних дітей-моделей в світі. Разом з родиною дівчинка кілька років тому переїхала в Лос-Анджелес, де, як не крути, більше можливостей стати відомою моделлю.

Зараз дівчинці 11 років, у неї є свій аккаунт в Інстаграм, який веде її мати Гликерія. Кількість передплатників сторінки вже перевалило за 1,8 млн.

З часів перших зйомок дівчинка значно підросла, але залишається все такою ж прекрасною. Красуня захоплюється художньою гімнастикою, вільно володіє італійською та продовжує зніматися в рекламних кампаніях популярних брендів.

Багато хто вважає, що, зробивши з дівчинки модель в три роки, батьки таким чином вкрали у неї дитинство. Також багато критикани стурбовані тим, що Кристина може вирости егоїстом, розпещеної, відірваною від життя, маючи статус найкрасивішої дівчинки планети.

Представляємо нову «найкрасивішу дівчинку планети». І це в черговий раз росіянка!

Дівчинка стала справжньою супермоделлю у світі дитячої моди і знайшла популярність навіть за межами Росії. У свої 6 років Анастасія встигла укласти контракти з добрим десятком брендів і взяти участь у безлічі фотосесій. Перша хвиля популярності накрила дівчинку після реклами магазинів «Кенгуру». Тоді банери з її симпатичним личком були розвішені по всій Росії.

Анастасія народилася 1 липня 2011 року в столиці Росії. Її мати Анна, колишня модель, віднесла фотографії своєї гарненької дочки в модельне агентство, і вже в трирічному віці Настя приступила до роботи. Популярність дівчинки росте з кожним днем. На її аккаунт в Instagram, який веде мама Анна, підписані вже понад 500 тисяч осіб. Відома малятко і за кордоном, де світові таблоїди вже прозвали її «найкрасивішою дівчинкою в світі».

Насті доводиться дуже багато часу приділяти своїй роботі, але її мама запевняє, що дитина відноситься до зйомок зовсім спокійно, крім того, Насті подобається спілкуватися з іншими дітьми-моделями. У вільний час дівчинка любить співати і ліпити з пластиліну.


Довгий час пальму першості як “сама красива дівчинка в світі “тримала француженка Тілан Блондо. Зараз, коли Тілан вже підросла, нова зірка зійшла на п’єдестал – і цією зіркою стала шестирічна Анастсія Князєва. Після публікації цього рішення Інстаграм дівчинки моментально став мегапопулярним – і зараз в ньому налічується понад 660 тисяч передплатників. Так чому ж підкорила Настя публіку?

Зараз Тілан Блондо (Thylane Blondeau) вже 16 років, так що прийшло передавати титул “найкрасивішої дівчинки” наступному поколінню. Як пише британське видання DailyMail, вибір припав на Анастасію Князеву, яка до цього моменту вже була моделлю з декількома контрактами за плечима. Зрозуміло, що в шестирічному віці Настя ще не керує своїми справами – ці за неї займається її мама Анна.

Однак неймовірна привабливість дівчинки привернула увагу не тільки місцевих поціновувачів краси, а й зарубіжних: її лялькові риси обличчя, довге волосся і особливо її величезні блакитні очі – ось що перетворило Настю в зірку світу моди. Її Інстаграм моментально став неймовірно популярним, а статті про дівчинки стали з’являтися в виданнях всього світу. Та й серед передплатників на Інстаграм дівчинки можна побачити як людей з Азії, так і з Бразилії, європейських країн, не кажучи вже про численної армії шанувальників з Росії.

Мама Насті публікує фотографії своєї дочки з липня 2015 року, коли дівчинці було всього чотири роки. З тих пір було укладено кілька контрактів з різними компаніями, включаючи бренди Amoreco і Kisabiano. У минулому році за дівчинку проголосувало найбільше людей, зробивши її Маленькій Міс Аокі – особою люкс-одягу для дітей бренду Mischka Aoki.

Деякі критикують маму дівчинки, звинувачуючи її в надмірній увазі до дитини, а також в тому, що дитині доводиться використовувати косметику в такому юному віці. Але багато хто все ж пророкують дівчинка велике майбутнє – так, наприклад, Тілан Блондо свого часу стала наймолодшою \u200b\u200bмоделлю французького Vogue, і з тих пір працює моделлю, укладаючи контракти з провідними європейськими лейблами, такими як Vogue Bambini, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana , Armani, Benetton, і безліч інших. Наприклад, в цьому році Тілан стала обличчям компанії L “Oreal, а на тижні моди в Мілані виступила моделлю від Dolce & Gabbana.

Як вам?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *