Дíвчатам та жíнкам варто задуматuся! Пíд Кuєвом nоmерла 22-р. дівчuна, níсля звuчайної оnерації на грудях. Що кажуть в лíкарні

У Кривому Розі 22-річна дівчина померла після пластичної операції на грудях. Її родина звинувачує у смерті пластичного хірурга.

Про це повідомила мама дівчини Світлана. Як виявилось, вона померла за тиждень після операції.

У Кривому Розі померла дівчина після пластичної операції

За словами Світлани, у її доньки були болі у грудях після операції. Однак лікар сказав, що так буває, і це пройде.

Після виписки з лікарні дівчина була на інвалідній колясці, бо не могла сама пересуватися. Потім її знову госпіталізували, де хірург провів операцію на одній груді.

Він вважав, що там є якісь виділення, але їй це не допомогло. Її кололи всім, чим можна. Наступного дня впав тиск, органи почали відмовляти. Буквально 5 хвилин і її забрали. Вже було пізно,
– розповіла мама дівчини.

Світлана зауважила, що її донька нічим не хворіла. На її думку, причини смерті можуть бути різними: можлива інтоксикація, реакція через препарати чи бактерицидна паличка.

Померла 22-річна дівчина / фото мами Світлани

Інші подібні випадки

  • Нагадаємо, що раніше у львівській косметологічній лікарні після пластичної операції на носі померла 18-річна дівчина. Пацієнтка була мешканкою Львівської області. Пластичну операцію їй проводили, щоб змінити форму носа.
  • За попередньою інформацією, дівчина не прокинулася після наркозу. Зараз відкрите кримінальне провадження.
  • Також у Запоріжжі загинула 25-річна дівчина, якій робили пластичну операцію зі збільшення грудей у місцевій приватній клініці. Хтось із лікарів пошкодив пацієнтці ключичну вену і пішла кровотеча. Однак приватні хірурги чомусь не покликали допомогу з реанімації міської лікарні, у якій перебувала їхня клініка. Рятували дівчину самотужки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *