Світ шоkованuй! Жінка мільйонера з батuскафа “Тuтан” є nраnравнучкою легендарної nарu з “Тuтаніка” по мотuвам якого знялu фільм. Cхоже це родова карма!

Стоктон Раш – мільйонер і один з членів екіпажу батискафа “Титан”. Він спільно з іншими намагалися вивчити “Титанік”, занурившись для цього пі воду.

Джерело:The New York Pos

Стоктон, як і ще четверо членів екіпажу батискафа, загинув. І, по суті, він повторив долю двох заможних пасажирів першого класу, які втопилися разом з “Титаніком” у 1912 році. Вони були предками дружини Стоктона Раша.

Моторошне повторення історії

Власне, Венді Раш – вдова генерального директора OceanGate, – праправнучка Ісадора Штрауса. Мовиться про співзасновника універмагу “Мейсі”. А також Іди Штраус. Подружжя було одними з найбагатших людей на “Титаніку”. Про це свідчать архівні документи, які отримали журналісти The New York Times.

Зворушлива вірність

Ті, кому вдалося вижити тієї моторошної ночі, розповіли про зворушливий прояв любові Штраусів. Іда Штраус відмовилася від свого місця у рятувальній шлюпці. Вона вирішила залишитися на борту “Титаніка” зі своїм коханим чоловіком. З ним вона прожила понад 40 років.

Цікаво, що тіло Ісадора через кілька тижнів знайшли у морі. Втім, тіло його коханої дружини так і не виявили ніде.

Очевидці розповідали, що пара стояла на палубі судна, тримаючись за руки, коли його поглинала крижана вода. Власне, їхню пару можна побачити в екранізації історії про “Титанік”, знятій Джеймсом Камероном. У стрічці з’явилася сцена, в якій літнє подружжя тримається один за одного в ліжку, коли вода підіймається навколо них.Це цікаво! Венді Раш упродовж останніх трьох років тричі брала участь в експедиціях до затонулого “Титаніка”. Разом із нею був її чоловік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *