Йому навіки буде 27: під час звільнення Благодатного загинув захисник із Хмельниччини

У неділю, 11 червня, українці дізналися радісну новину – сили оборони звільнили від окупантів село Благодатне у межі Донецької та Запорізької областей. А вже згодом стало відомо, що напередодні під час боїв за цей населений пункт Україна втратила ще одного захисника Сергія Квасуна з Хмельниччини. воїна ЗСУ

Він був стрільцем-оператором єгерського батальйону, йому навіки лишиться 27 років. Про це повідомили в Нетішинській міській раді.

Наразі мережі опублікували фото B не загиблого воїна. Та зазначається, що його життя обірвалося під час бойового завдання на передовій 10 червня.

Сергій Квасун 1996 року народження був родом із міста Нетішин, що в Шепетівському районі Хмельницької області.

Служив 27-річний захисник у лавах 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. Зокрема, був старшим стрільцем- оператором другого єгерського батальйону. В бою на Донеччині він отримав мінно-вибухову травму.

“Все більше горя на нашій землі, все більше біди і сліз… Чергова трагічна звістка рве душу і серце… З сумом повідомляємо, що 10 червня, внаслідок несумісної з життям мінно- вибухової травми, в районі населеного пункту Благодатне (Донецька область), загинув старший солдат Сергій Квасун”, – йдеться у повідомленні.

Про день та час зустрічі Героя на щиті там пообіцяли повідомити додатково.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *