“Да ckoльka ми єщьo gaлжни мyчamьcя iз зa emaвa “еc-вэ-o ?!”.. Жumeлi Бiлropogщuнu noчaлu бyнmyвamu i звepmaюmьcя gо nymiнa (вigео)

Мешканці прикордонної з Україною Білгородської області звинувачують владу у бездіяльності та вимагають від Путіна відповіді, чому вони живуть “на війні”.

У Мережі з’явилося звернення мешканки міста Шебекіно, котра скаржиться на щоденні обстріли. Вона просить врятувати місцевих жителів, які не можуть виїхати в безпечні райони через брак коштів.

“Володимире Володимировичу, ми за Вас голосували, віддавали свій голос, ми Вам вірили! Ми так більше не можемо жити. У Білгородській області місто Шебекіно триває щодня обстріли. Діти бояться, ми боїмося тут жити. Є жертви, поранені. Жодних заходів не вживається. Ми не Луганськ, ми не Донбас, ми Росія! Чому нас покинули? Ми віддаємось за всю нашу країну”, – скаржиться жінка.

Вона стверджує, що мешканці прикордонної зони не одержують фінансової підтримки від держави з 24 лютого.

“Ми маємо кидати своє житло, їхати в інші області, там винаймати квартири. Квартири коштують більше ніж місячна зарплата. За що ми маємо годувати своїх дітей?

Скільки ми маємо мучитися? Ми постійно живемо страху. Ми змушені мучитися, страждати. За що, скажіть? Почуйте нас, допоможіть нам! Нас ніхто не чує. На нас ніхто не звертає уваги. Люди божеволіють від безвиході”, – заявила росіянка.

За її словами, губернатор приїжджає до постраждалих населених пунктів, проте обстріл відбувається щодня. Місцеві діти вже навчилися розрізняти на слух політ снарядів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *